Nygårdsgaten 112-114. Foto: Odfjell Eiendom

Prosjekter

Vi deltar i flere større byggeprosjekter hvor vi samarbeider med en rekke andre aktører. Her er noen av våre pågående arbeider:

Nygårsgaten

Lokalene i Nygårdsgaten 112-114, kanskje bedre kjent som Teknikken, har blitt totalrenovert og forvandlet til moderne kontorer, laboratorier og undervisningsrom. Byggene inneholder også fellesfasiliteter som kantine, treningsrom, og et møteromssenter med auditorium. Det er tilsammen 7 500 kvadratmeter fordelt på fire bygg.

Hundven og Monsen VVS AS har ansvar for VVS-arbeidene, noe som innebærer installasjon av sprinkleranlegg, varme- og sanitærarbeider.

Alle arbeider er utført etter Tek10. Oppvarmingen baseres på fjernvarme og kjøling skjer via ventilasjonsanleggene. Lokalene får balansert ventilasjon med varmegjenvinning. 

bygg.no kan du lese mer om byggeprosjektet.

Prosjekt: Rehabilitering av kontorbygg

Tiltakshaver: Odfjell Eiendom

Arkitekt: SE Arkitektur AS

Totalentreprenør: LAB Entreprenør

VVS-leverandør: Hundven & Monsen VVS

Ferdigstilles: 2016

Hjellemarka II

B10 - Leilighetsbygg og rekkehus

Mellom Bergen og Os ligger Hjellemarka. I dette flotte området bygges det moderne og funksjonelle boliger. Det er Bøe & Lepsøy Utbygging som står bak prosjektet hvor Hundven & Monsen VVS har fått ansvaret for sanitærarbeidene. Hjellemarka II B10 består av fem leilighetsbygg i to etasjer m/sokkeletasje med til sammen 29 leiligheter og en rekkehusenhet med 5 rekkehus.

Du kan lese mer om byggeprosjektet her »

 

Hjellemarka II, B10. Foto: Bøe & Lepsøy Utbygging

Lekven II

Lavblokk med leiligheter

Bøe & Lepsøy Utbygging står også bak dette prosjektet hvor det skal bygges en lavblokk i to etasjer bestående av 14 leiligheter. Hundven & Monsen har ansvaret for sanitærarbeidene. 

Les mer om prosjektet her »

Lekven II. Foto: Bøye & Lepsøy Utbygging

Hotell på Torgallmenningen 2

Bergens mest sentrale hotell blir liggende mellom Vågsallmenningen, Torget og Torgallmenningen. Hotellet, som får 130 rom, skal åpnes senest 1. mai 2017. Lokalene skal totalrenoveres, men fasadene vil bli beholdt. Det er Smørås-familien som står bak Augustin- og Grand Terminus-gruppen som skal drive det nye hotellet. 

Det er Lab Entrprenør som står for prosjektet, og vi utfører sanitær, varme og sprinklerarbeider. 

Les omtale i Bergens Tidende »

Les mer om gangen i prosjektet her »

Bergen Børs Hotell. Foto: LAB Entreprenør